Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківські кулінари візьмуть участь у Міжнародному фестивалі в Хорватії

Харківські кулінари візьмуть участь у Міжнародному фестивалі в Хорватії

Команда Харківського торговельно-економічного коледжу Київського національного торговельно-економічного університету за підтримки Департаменту масових комунікацій Харківської обласної державної адміністрації в рамках розвитку іміджевого проекту з гастрономії у Харківському регіоні з 7 по 16 квітня 2014 р. візьме участь у Міжнародному гастрономічному фестивалі «Перлина моря – 2014», який відбудеться в Хорватії на острові Брач (м.Супетар).

Це найбільший міжнародний кулінарний фестиваль у Середземноморському регіоні. В ньому беруть участь більше 300 шеф-кухарів з 18 країн світу. Відстоювати честь України на цьому фестивалі будуть 3 члени Міжнародного журі та викладачі і студенти коледжу.

9 квітня конкурс розпочнеться Днем України в Хорватії, де будуть присутні всі учасники конкурсу, а також мер міста Спліт, Посольство України в Хорватії, голови асоціацій кулінарних союзів світу. Харківська команда кулінарів буде готувати український кулеш та українські галушки для більш ніж 1000 учасників та гостей конкурсу.

Команду будуть налаштовувати на перемогу не тільки вишукані кулінарні шедеври, але й новий фірмовий одяг офіціантів та поварів. Така форма носить елементи української культури та допоможе нашим студентам вирізнятись серед інших конкурсантів.

Теги