Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Сьогодні демократія в країні неможлива. Михайло Добкін

Сьогодні демократія в країні неможлива. Михайло Добкін

Таку думку в ході прямої лінії в редакції газети «Комсомольська правда» в Україні» висловив голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін. Він зазначив, що демократія - це, напевно, дуже бажаний і поки ще недосяжний повною мірою спосіб управління країною і всіма процесами.

«Сьогодні демократія в країні неможлива. Тому що ситуація на вулицях Києва, на Західній Україні говорить про те, що там вона порушена повністю. Немає прокуратури - немає нагляду за дотриманням законності, немає міліції - немає можливості притягнути до відповідальності, немає служби безпеки - немає можливості виконувати свою специфічну функцію. Непрацююча облдержадміністрація - це неможливість платити соціальні платежі. Демократії сьогодні не існує. За одну ніч або годину ситуація може помінятися так, що кожен з нас, оцінюючи ситуацію, буде говорити про понесені втрати, рахуючи людські життя», - сказав Михайло Добкін.

Тому, підкреслив губернатор Харківщини, зараз головне завдання тих, хто опинився на керівних посадах, зробити все законно можливе для того, щоб не пролилася людська кров.