Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На Харківщині продовжується робота з відновлення селищних будинків культури

На Харківщині продовжується робота з відновлення селищних будинків культури

Заступник голови Харківської ОДА Євген Савін під час робочої поїздки до Валківського району ознайомився в роботою відремонтованого Старомерчицького будинку культури. «Завдяки роботі небайдужих мешканців Старого Мерчика та коштам місцевого бюджету на сьогодні ми маємо унікальний та дійсно європейський проект – компактний будинок культури на селі, в якому не вщухає культурне життя. Обласна державна адміністрація завжди буде підтримувати такі локальні ініціативи та робити все, щоб культурне життя у найвіддаленіших куточках Харківської області було яскравим та цікавим» - сказав Євген Савін.

Також він відвідав Ков'язький навчально-виховний комплекс, на базі якого були відкриті групи дошкільної підготовки та облаштована навколишня територія.

«Ков'язький навчально-виховний комплекс – це гідний приклад реалізації спільних зусиль місцевої влади та громади. Саме завдяки кооперації зусиль у Ков'язькому НВК успішно реалізований проект з облаштування навколишньої території – збудовано тренажерний та дитячий майданчик», - зазначив віце-губернатор.