Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Ухвалені закони своєчасні і дають можливість кожному нести персональну відповідальність за свої дії. Геннадій Кернес

Ухвалені закони своєчасні і дають можливість кожному нести персональну відповідальність за свої дії. Геннадій Кернес

Про це сьогодні, виступаючи на розширеному засіданні Ради Національного конгресу місцевого самоврядування України, заявив Харківський міський голова Геннадій Кернес.

«Сьогодні в Харкові проходить багатотисячний мітинг трудових колективів харків'ян, які не згодні з діями опозиції в Києві. Ми, регіональні лідери, повинні виробити одну позицію і стати опорою тих територіальних громад, які довірили нам право представляти їхні інтереси, бути гарантами життєдіяльності та життєзабезпечення громад. Ми говоримо величезне спасибі депутатам більшості, які в нинішніх умовах прийняли бюджет країни.

На місцях ми зобов'язані проводити роз'яснювальну роботу з приводу того, що відбувається в країні. Ми не повинні відсиджуватися у владних кабінетах. Ми повинні підтримати нашого президента Віктора Януковича, уряд і народних депутатів, які працюють у військових умовах.

Ті закони, які опозиція називає суперечливими, своєчасні і дають можливість кожному нести персональну відповідальність за свої дії на "майдані". Сьогодні прийшов час об'єднатися і показати, що ми одна команда. Я за конкретні дії, вчинки і кроки. За нами мільйонні громади, і ми не можемо залишатися осторонь», - підкреслив міський голова Геннадій Кернес у своєму виступі.

Теги