Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Власникам земельних паїв на Харківщині виплачено понад 860 млн. грн.

Власникам земельних паїв на Харківщині виплачено понад 860 млн. грн.

Про це повідомив в ході колегії ХОДА голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін. Говорячи про розрахунки з населенням по земельних паях, він зазначив, що проведена планомірна робота принесла свої плоди - за два роки розмір плати за оренду збільшився з приблизно 350 до 850 грн. Губернатор повідомив, що станом на 2 грудня власникам паїв на Харківщині було виплачено 862,3 млн. грн.

«З них 622 млн.грн. були виплачені грошима, 185,6 млн.грн. - зерном , 7,5 млн.грн. - послугами і ще 47 млн.грн. - іншою продукцією. Якщо підрахувати, то близько 200 тисяч сімей Харківщини в сукупності стали багатшими на 400 млн. грн.», - сказав Михайло Добкін.

Голова ХОДА підкреслив, що в деяких районах розрахунки проведені не повністю, рівень розрахунків по окремих підприємствах складає 50-60%. Він акцентував увагу керівників цих районів на необхідності розрахуватися з людьми повністю. Михайло Добкін зазначив, що питання розрахунків з населенням не знімається з контролю, підсумки будуть підбиті на наступній колегії.