Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Михайло Добкін привітав переможців проекту «Познайомся з губернатором»

Михайло Добкін привітав переможців проекту «Познайомся з губернатором»

Сьогодні в малій залі Будинку рад відбулася зустріч голови обласної державної адміністрації Михайла Добкіна з переможцями проекту «Познайомся з губернатором». Цього року в програмі брали участь як студенти, так і школярі старших класів. Щоб стати учасником проекту, бажаючим необхідно було написати твір на тему «Чому молодь повинна цікавитися політикою» та «Я став губернатором. Що я зроблю для Харківщини?».

Для представників молоді протягом останніх тижнів були проведені екскурсії на підприємства Харкова, організовані зустрічі з їх керівниками та відвідування засідання комісій міської ради. Зустріч з губернатором Харківщини стала завершальним етапом програми.

«Я радий вас всіх вітати в цьому залі. Я не знаю, яким ви бачите своє майбутнє і як складеться ваше життя, але хотілося б, щоб ті, хто обрав для себе шлях держслужбовця свого часу прийшли сюди або депутатами обласної ради, або чиновниками різних рівнів, або навіть керівниками облдержадміністрації. Цей проект проводиться вже не перший рік, я хочу висловити подяку його організаторам та учасникам. Я захоплений позицією молоді в такий непростий для нашої країни час. Я впевнений в тому, що все, що відбувається останнім часом в Україні однозначно зробить усіх нас тільки сильнішими», - звернувся Михайло Добкін до присутніх.

У ході зустрічі губернатор відповів на всі запитання молоді і вручив переможцям програми пам'ятні книги та сертифікати на екскурсію до Верховної Ради України.

Довідка: Програма «Познайомся з губернатором » ініційована Харківською обласною громадською організацією «Молоді регіони». Вона стартувала 1 лютого 2012 року. Мета програми - сформувати у молоді розуміння діяльності місцевих органів влади, показати їх роботу зсередини, допомогти усвідомити свою активну роль в житті суспільства, в тому числі і як потенційного керівника або держслужбовця.