Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Відкрито спортивний майданчик із синтетичним покриттям у м. Первомайський

Відкрито спортивний майданчик із синтетичним покриттям у м. Первомайський

У м. Первомайський відкрито черговий в Харківській області спортивний майданчик із синтетичним покриттям. Участь в урочистому відкритті взяв заступник голови Харківської обласної державної адміністрації Євген Савін. «Відкривається ще один спортивний майданчик, а це ще одна можливість для діток займатися спортом і досягати результатів. Обласна державна адміністрація докладає максимум зусиль для залучення дітей до масового спорту. Від імені голови облдержадміністрації Михайла Добкіна бажаю вам здоров’я та успіхів, майбутніх перемог», - звернувся Євген Савін до присутніх на заході.

Від обласної державної адміністрації молодим спортсменам було вручено комплект футбольних м’ячів. Будівництво майданчика розпочалося в 2012 році. Вартість будівництва майданчика розмірами 42х22 метри з облаштованою дренажною основою, синтетичним покриттям та огорожею з металевих панелей висотою 3 та 4 метри склала 350 тис. грн. (237,5 тис.грн. з державного бюджету, 49,5 тис. грн. – з районного, 63 тис.грн. – залучені кошти).

Також Євген Савін ознайомився з ходом будівництва багатофункціонального фізкультурно-оздоровчого комплексу. Введення в експлуатацію даного комплексу, за умови фінансування у повному обсязі, заплановано вже до кінця поточного року. Крім цього, заступник голови обласної державної адміністрації відвідав ясла-садок№16 «Усмішка» Первомайської міської ради, в якому цього року відкрито групу з короткотривалим перебуванням, після чого дитячий садок працює на повну потужність (14 груп, 285 дітей). Батьки звернулися до Євгена Савіна з проханням допомогти встановити електробойлер, що дасть змогу працювати басейну в цілорічному режимі. Це питання планується вирішити наступного року.