Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Губернатор Харківщини привітав переможців турніру з гольфу «Кубок Михайла Добкіна»

Губернатор Харківщини привітав переможців турніру з гольфу «Кубок Михайла Добкіна»

В Superior Golf Club 6 жовтня відбулася церемонія нагородження переможців турніру з гольфу "Кубок Михайла Добкіна". Привітав переможців голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін. «Традиції дозволяють нам з часом зберігати все краще, що передається нам від тих, хто добре працював до нас, примножувати це і передавати в кращому вигляді тим, хто буде після нас. Мені дуже приємно, що сьогодні ми можемо говорити вже про певну традицію проведення в Superior Golf Club кубку, який хоч і носить моє ім'я, але насправді мені не належить, а належить всім, хто любить гольф, любить його як я - не професійно, але і не аматорськи, а всім серцем і душею. Тому чим більше буде проходити часу, чим більше славних імен буде викарбовано на цьому кубку, тим більше історій, розповідей і традицій буде в історії українського, харківського гольфу і в історії кожної людини, хто вирішив для себе взяти участь у турнірах, зануритися в атмосферу гольфу і бути впродовж двох днів незалежно від місця, де він народився і де проживає, справжнім харків'янином», - сказав Михайло Добкін.

Всього за кубок змагалися 72 людини. В індивідуальному турнірі призові місця розподілилися наступним чином: у номінації Gross перше місце посів Валентин Дзонь, друге - Ігор Мовчан (м. Київ), 3-е місце - Дмитро Семінікін (м. Старий Оскол). У номінації Longest Drive переміг Петро Волколуп, а в номінації Closest to the Pin - Ігор Мовчан. У командному заліку Scramble 2 by 2 (4 players/team ) 1-е місце виборола команда, у складі якої грали Юрій Сапронов, Євген Кафельніков, Андрій Шевченко, Федір Каргаполов. 2-е місце - Ігор Мовчан, Олена Мовчан, Юрій Бойко, Вероніка Бойко. 3-е місце дісталося команді, в якій грали Олександр Бабич, Олександр Денискин, Євген Бабич, Ендрю Глен. 

Довідка. 5-6 жовтня в Superior Golf Club відбувся турнір з гольфу «Кубок Михайла Добкіна». Цей турнір - один з найпрестижніших у турнірній сітці харківського клубу. 5 жовтня відбулися змагання в індивідуальному заліку Individual Strokeplay Nett & Stableford, 6 жовтня - в командному заліку Scramble 2 by 2 (4 players/team).