Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У сел. Комсомольське Зміївського району відкрито пункт невідкладної медичної допомоги

У сел. Комсомольське Зміївського району відкрито пункт невідкладної медичної допомоги

З 1 жовтня в сел. Комсомольське Зміївського району працює пункт невідкладної медичної допомоги. Він є структурним підрозділом поліклінічного відділення Комсомольської міської лікарні. Сьогодні з роботою пункту ознайомився голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін.

У пункті невідкладна медична допомога надається жителям Комсомольського в робочі дні з 17.00 до 8.00 , а у вихідні і святкові дні - цілодобово, з тих видів медичної допомоги, яка не відноситься до екстреної медичної допомоги. Невідкладну допомогу в пункті надають лікарі і молодший медичний персонал.

Черговий медичний персонал проводить реєстрацію хворих, первинний огляд, оформлення медичної документації хворих, які самостійно звернулися за медичною допомогою, надає медичну допомогу на первинному рівні, а в разі необхідності - забезпечує госпіталізацію за допомогою бригад екстреної медичної допомоги в Комсомольську міську лікарню, Зміївську центральну районну лікарню або, за показаннями, в обласні медичні установи.

У подальшому подібні підрозділи невідкладної допомоги планується створити у всіх багатопрофільних лікарнях районів і міст обласного значення регіону.