Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Слухачі Школи юного журналіста відвідали інформаційно-виставковий центр «Бузок»

Слухачі Школи юного журналіста відвідали інформаційно-виставковий центр «Бузок»

В ході екскурсії в інформаційно-виставковий центр «Бузок» майбутні журналісти ознайомилися з виставкою Анастасії Гавришевої «Малюю те, що люблю» і Урфана Гусейнова «Колір Гранату». Як зазначила директор інформаційно-виставкового центру «Бузок» Алла Суфранова, це два молоді обдарування у яких вперше відбулася персональна виставка. Вона дуже сподівається, що дебютанти ще не раз будуть показувати свої роботи жителям і гостям міста Харкова. Учениця Харківського навчально-виховного комплексу "Академічна гімназія №45" Лідія Петровська розповіла, що намагається якомога частіше відвідувати виставки.

«Мені сподобалися деякі роботи, але багато з них, як на мене, трохи недомальовані або в них є щось зайве. Мені сподобалась робота «Детишки-шалунишки» Насті Гавришевої. Ця дівчинка дуже талановита і гарно малює» , - підсумувала вона.

Слухач Школи юного журналіста Дмитро Ковальов також відзначив роботи художниці Анастасії Гавришевої .

«Найбільше мені сподобались роботи Насті Гавришевої. Вони по-дитячому щирі і по-дорослому добре намальовані. Навіть не віриться, що деякі картини були намальовані дитиною. Вони добрі і світлі, а деякі з них навіть веселі», - сказав він.