Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Михайло Добкін привітав жителів області з 70-річчям визволення Харківщини

Михайло Добкін привітав жителів області з 70-річчям визволення Харківщини

Сьогодні в меморіальному комплексі «Висота маршала Конєва» під час церемонії завершення естафети «Слава визволителям України» голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін привітав жителів регіону з днем Харківської області та 70-річчям визволення міст, районів і населених пунктів від фашистських загарбників. «Ціна цієї перемоги відома тільки нашому народові. Її ціна заплачена кожною сім'єю, яка проживає і прожила на території Харківської області. І нікому ніколи в житті не вдасться змінити ставлення нашого суспільства до тих подій, – підкреслив губернатор. – Сьогодні ви стали свідками ще однієї унікальної події, яка назавжди увійде в історію Харківської області. 70 років тому звідси були вигнані поневолювачі, а й через 70 років ці події є не менш трагічними і страшними, а значить, ніколи не будуть менш пам'ятними для нашого народу, скільки б років не пройшло».

Він відзначив символічність того, що сьогодні в музеї зібралися і ветерани, і молоде покоління. Від імені облдержадміністрації та від себе особисто губернатор висловив глибоку подяку ветеранським організаціям і кожному ветерану за внесок у патріотичне виховання молоді.

«Я абсолютно впевнений, що ті діти, які тут сьогодні присутні, назавжди запам'ятають і цей день, і цю подію, і зможуть передавати вже своїм дітям трепетне ставлення до всього, що пов'язано з Великою Вітчизняною війною», – заявив Михайло Добкін.
 

Теги