Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Стартував етнофестиваль «Печенізьке поле - 2013»

Стартував етнофестиваль «Печенізьке поле - 2013»

У Печенізькому районі Харківської області розпочався етнофестиваль «Печенізьке поле». Його основна ідея - відродження народних традицій. На фестивалі працюватиме майданчик «Ігрова галявина», де відбудуться масові гуляння, народні ігри, змагання, конкурси, а також майданчик «Народні усмішки», де відбудуться виступи самодіяльних фольклорних колективів та конкурс на кращий національний костюм. Також у рамках «Печенізького поля» відбудеться фестиваль «Шельменко вітає» за участю аматорів - авторів і виконавців народних гумористичних творів.

Також цього року, як і минулого, буде працювати майданчик «Караоке на фестивалі» - виїзна версія «Караоке на майдані» з Ігорем Кондратюком. Крім цього, відбудуться показові виступи, конкурси та розваги козацтва Слобожанщини «Козацька сила», а для маленьких відвідувачів фестивалю працюватиме зоокуточок.

Протягом дня гостей свята розважатимуть зірки української естради. Зокрема, серед запрошених групи «Бумбокс» і «Гайдамаки», а також Ірина Білик. Крім того, для харків'ян виступлять група «Bandur bend», оркестр «Ренесанс». Конферансьє на основній сцені фестивалю буде телеведуча, співачка Ольга Цибульська.

Весь день 14 вересня з 10:00 і до глибокої ночі з автовокзалу від станції метро "Пролетарська" курсуватимуть автобуси, які за 10 гривень довезуть харків'ян і гостей міста прямо до Печенізького водосховища.