Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Співпраця з іншими регіонами дозволяє набиратися досвіду і отримувати нову інформацію

Співпраця з іншими регіонами дозволяє набиратися досвіду і отримувати нову інформацію

Як зазначив у ході зустрічі керівництва Харківської та Луганської областей голова ХОДА Михайло Добкін, не знати про досягнення своїх сусідів - значить позбавити себе можливості виправити помилки, дізнатися про нові цікаві підходи, а також поділитися досвідом. «Президент України неодноразово говорив про необхідність вибудовування міцних горизонтальних зв'язків між регіонами. Харківська область, як і Луганська, має договори про співпрацю з Дніпропетровською, Запорізькою, Львівською областями та АР Крим. Така географія дозволяє нам набиратися досвіду і отримувати нову інформацію, а надалі в чесній конкурентній боротьбі прагнути до лідерських позицій в національному рейтингу. За підсумками сьогоднішнього візиту ми обміняємося досвідом, інформацією і всім позитивним, що є у харків'ян і луганчан», - підкреслив Михайло Добкін.

Голова Луганської облдержадміністрації Володимир Пристюк у свою чергу підкреслив, що головне в роботі місцевої державної влади не тільки професійно працювати на своїй ділянці, але і порівнювати себе з іншими територіями. «Якщо там є цікавий досвід або напрацьовані методології, які дозволяють поліпшити власну роботу, то потрібно переймати досвід, тим більше, що він перевірений практикою», - зазначив губернатор Луганщини.

У зустрічі також взяли участь голова Луганської обласної ради Валерій Голенко та заступник голови Харківської обласної ради Людмила Давидова.