Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Табори Харківщини покращують матеріально-технічну базу

Табори Харківщини покращують матеріально-технічну базу

Цього року фінансування на оздоровлення та літній відпочинок дітей збільшилося в порівнянні з попередніми сезонами. Якщо 2012 році воно становило близько 216 млн. грн., то в 2013 – 230,6 млн. грн. Про це повідомила в ході прес-конференції заступник директора Департаменту у справах молоді та спорту ХОДА – начальник управління у справах сім'ї та молоді Лариса Козлова. Зокрема, на оздоровлення було виділено 15,1 млн. грн. за рахунок коштів обласного бюджету, 15,7 млн. грн. з місцевих бюджетів районів і міст обласного значення, 51 млн. грн. коштів Фонду соціального страхування та залучено 148,9 млн. грн. позабюджетних коштів.

Заступник директора Департаменту також повідомила, що за 6,2 млн. грн. з коштів обласного бюджету були придбані путівки для дітей соціально незахищених категорій. Їх приймають табори Харківської області, Криму, Азовського моря.

Також цього року за програмою збереження мережі дитячих закладів оздоровлення з обласного бюджету було виділено 1,2 млн. грн. на модернізацію 6 таборів районної комунальної форми власності.

«Перед відкриттям змін ми об'їзжаємо всі табори, і бачимо, що наша програма потрібна і дуже допомагає нашим таборам. Вони замінюють вікна, двері і сантехніку, ремонтують дахи. Це відразу ж позначається на умовах проживання наших дітей. Тому ми будемо продовжувати таку практику і сподіваємося на збільшення фінансування на підтримку матеріально-технічної бази таборів», – підкреслила Лариса Козлова.