Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Ігор Шурма привітав медичних працівників з професійним святом

Ігор Шурма привітав медичних працівників з професійним святом

Заступник голови Харківської облдержадміністрації Ігор Шурма сьогодні взяв участь в урочистостях з нагоди Дня медичного працівника, які відбулися в ХНАТОБ ім. М. Лисенка, та від імені голови ХОДА привітав присутніх з професійним святом. «Коли виходиш вітати медичних працівників, завжди відчуваєш внутрішнє тремтіння. З одного боку за останні 3 роки багато зроблено в сфері охорони здоров’я, з другого боку, залишається багато невирішених питань. Але сьогодні ми будемо говорити тільки про приємні речі. Я бажаю вам міцного здоров’я та наснаги, щоб витримувати щоденні навантаження на роботі та зберігати позитивну енергію для своєї родини, а також бажаю багато позитивних емоцій і всього найдобрішого», - сказав Ігор Шурма.

Він також підкреслив, що позитивні зміни в медичній сфері відбуваються завдяки проголошеним соціальним ініціативам Президента України. «Раніше дуже багато говорилося про зміни та реформи, але жоден Президент, окрім Віктора Януковича, не був настільки послідовним і переконаним у тому, що всі задекларовані починання та реформи будуть доведені до завершення», - підкреслив Ігор Шурма.

В ході урочистостей Ігор Шурма та перший заступник голови обласної ради Олена Олешко вручили кращим працівникам медичної сфери почесні нагороди облдержадміністрації та облради, а також цінні подарунки. Зі сцени ХНАТОБ ім. М. Лисенка медиків привітав Великий Слобожанський ансамбль пісні і танцю.