Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Наступного тижня відбудеться футбольний матч між командами журналістів та чиновників

Наступного тижня відбудеться футбольний матч між командами журналістів та чиновників

Про це в ході брифінгу за результатами кущового семінару для представників районних газет повідомила директор Департаменту масових комунікацій ХОДА Вікторія Маренич. Вона зазначила, що журналістам так сподобалося спілкуватися з чиновниками у рамках «Днів відкритості Харківської області», що вони пропонують нові формати зустрічей. Однією з таких пропозицій стало проведення футбольного матчу. Спортивну зустріч між командою журналістів та командою чиновників області планується провести наступного тижня.

«Я думаю, що ця подія буде продовженням надійного діалогу між засобами масової інформації та владою. Якщо не буде співпраці між чиновниками різних рівнів та представниками ЗМІ, в результаті програють жителі області. Для нас дуже важливо зберегти діалог. Крім того, ми хочемо впроваджувати все нові і нові форми спілкування: Інтернет-конференції, скайп-конференції, роботу в соціальних мережах – тому що на сьогодні велика кількість людей «живе» в Інтернеті», – заявила Вікторія Маренич.

Взяти участь у футбольному матчі зможуть абсолютно всі, хто вірить у свої сили і впевнений, що він може гідно представити ту чи іншу команду.