Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Журналістів Харківщині чекають майстер-класи

Журналістів Харківщині чекають майстер-класи

Сьогодні на прес-конференції начальник управління у справах преси та інформації Харківської обласної державної адміністрації Вікторія Маренич розповіла, що 7 червня у рамках «Днів відкритості» журналістам пропонується взяти участь у майстер-класах.

«Перший майстер-клас з операторської майстерності. До нас звертались з проханням організувати його працівники районних телекомпаній. Ми запрошуємо операторів та усіх, хто сьогодні навчається операторському мистецтву. Другий майстер-клас для представників Інтернет-видань, де майстри з Києва розповідатимуть, чим на сьогодні є Інтернет, як він стає потужним і найголовнішим різновидом засобів масової інформації, а також – деякі правові аспекти роботи журналістів у цій сфері», - сказала начальник управління у справах преси та інформації Харківської обласної державної адміністрації.

Вікторія Маренич розповіла, що на майстер-класах буде розкрито кілька тем з приводу новітніх технологій та прав журналістів. Також вона зазначила, що для фотокореспондентів вирішено зробити тематичний прес-тур.

«Ми поїдемо у два райони: Богодухівській та Краснокутський. Зараз ми ведемо переговори з визнаним в Україні майстром фотосправи про те, щоб він провів майстер-класс у ході цього прес-тура», - зазначила Вікторія Маренич.