Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Робота слухачів Школи юного журналіста буде надрукована у вигляді вкладиша до випуску газети «Слобідський край»

Робота слухачів Школи юного журналіста буде надрукована у вигляді вкладиша до випуску газети «Слобідський край»

Про це повідомила на підсумковому занятті Школи юного журналіста при управлінні у справах преси та інформації ХОДА начальник управління Вікторія Маренич. «Це третій рік роботи нашої Школи юного журналіста, і з кожним роком наші діти стають все сильніше і сильніше. Випускники все більш орієнтовані на отримання знань, і це чудово. Сьогодні вони могли застосувати на практиці всю отриману протягом року теорію, а ми – побачити, на що вони здатні у справі. Вийшла непогана газета, яка 4 червня буде надрукована у вигляді вкладиша до випуску газети «Слобідський край», – зазначила вона.

Вікторія Маренич привітала слухачів школи із закінченням навчального року та побажала всім випускникам цього року успішного вступу до вищих навчальних закладів Харківщини.

«Хочу всім вам подякувати за те, що ви приїжджали до нас протягом року. У вас було терпіння і, найголовніше, бажання. Мені здається, що те, чому ми вас тут навчали, навички, які ми вам намагалися прищепити, в подальшому житті обов'язково знадобляться. Ви вже за досвідом і знаннями багатіші за своїх однокласників, які не відвідували нашу Школу юного журналіста», – заявила начальник управління.