Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Станцію метро «Перемога» планують здати в експлуатацію в другій половині 2014 року

Станцію метро «Перемога» планують здати в експлуатацію в другій половині 2014 року

Про це сьогодні в ході прес-конференції повідомив голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін. За його словами, кошти на завершення будівництва тридцятої станції харківського метрополітену «Перемога» з'являться від продажу стадіону «Металіст» у приватну власність.

«Ми сподіваємося, що 30 вересня цього року буде оголошено конкурс з продажу стадіону «Металіст». Після того, як він закінчиться, у тридцятиденний термін нам повинні перерахувати кошти. У плані загальнобудівельних робіт у нас проблем немає. Будівельні компанії, в рамках своїх можливостей, не зупиняють роботи і зараз. Якщо не буде ніяких затримок, то в другій половині 2014 року станція метрополітену «Перемога» буде відкрита», - сказав Михайло Добкін.

Також голова ОДА висловив свої сподівання щодо того, що тридцята станція не буде останньою в Харкові.

«Після закінчення будівництва станції метро «Перемога» нам потрібно перевозити дуже об'ємне, велике, габаритне обладнання вже для будівництва нової станції у бік харківського аеропорту. Ми це зробимо. Але для того, щоб розпочати роботи, необхідно буде державне фінансування», - додав Михайло Добкін.