Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На Харківщині буде активізовано роботу зі збору інформації для Єдиного державного реєстру громадян, які потребують поліпшення житлових умов

На Харківщині буде активізовано роботу зі збору інформації для Єдиного державного реєстру громадян, які потребують поліпшення житлових умов

Сьогодні в Харкові під головуванням першого заступника голови ХОДА Валентина Дулуба відбувся семінар-нарада з питання формування Єдиного державного реєстру громадян, які потребують поліпшення житлових умов. Згідно з Законом України «Про запобігання впливу світової фінансової кризи на розвиток будівельної галузі та житлового господарства», в Україні ведеться робота зі створення Єдиного державного реєстру громадян, які потребують поліпшення житлових умов. Для цього в кожному регіоні на місцях проводиться збір інформації про громадян, щопотребують поліпшення житлових умов, яка потім передається в Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву. У січні поточного року Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України була введена нова форма подання відомостей, і сьогодні в Харкові всі учасники семінару отримали докладні роз'яснення нових правил заповнення форм.

За словами Валентина Дулуба, надалі всі представники органів місцевого самоврядування, а також органів державної влади на місцях, які взяли сьогодні участь у семінарі, повинні провести таку ж роз'яснювальну роботу в своїх районах і населених пунктах.

«Ми повинні активізувати цю роботу, щоб вся інформація в найкоротші терміни була належним чином зібрана, оформлена і відправлена ​​до Державного фонду», - підкреслив перший заступник голови області.