Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Нагороджено переможців конкурсу на кращий твір, присвячений 290-річчю від дня народження Григорія Сковороди

Нагороджено переможців конкурсу на кращий твір, присвячений 290-річчю від дня народження Григорія Сковороди

Сьогодні начальник управління у справах преси та інформації ХОДА Вікторія Маренич вручила призи переможцям конкурсу на кращий твір, присвячений 290-річчю від дня народження Григорія Сковороди. «Я б дуже хотіла вам подякувати за активну участь у нашому конкурсі, присвяченому 290-річчю з дня народження Григорія Сковороди. Будь-яка творча діяльність вимагає серйозного таланту, адже просто так сісти перед білим аркушем паперу - це мука для людини нетворчої. Але ви всі дуже талановиті, ви самі вже багато зробили і багато чого досягли», - з такими словами Вікторія Маренич звернулася до учасників конкурсу. Конкурс було організовано спільно управлінням у справах преси та інформації Харківської облдержадміністрації та редакцією газети «Слобідський край». В ньому брали участь учні Школи юного журналіста при управлінні преси та інформації ХОДА. У своїх конкурсних роботах вони зверталися до творчості філософа, згадували його життєвий шлях та навіть писали листа Григорію Сковороді. 

Перемогу в конкурсі і приз «За віру в своє майбутнє» отримала Карина Калітіна зі Зміївського району. Друге місце «За пошуки справжнього щастя» дісталося Оксані Лисяк із Зачепилівщини. Третій приз і номінація «За любов до майбутнього» – Діані Корсун з Валківського району.

Також спеціальними призами від «Слобідського краю» нагороджені Анастасія Стойчан із Зачепилівського району та Анна Чернишова з Богодухова.

Роботи переможців були опубліковані у сьогоднішньому випуску газети «Слобідський край».