Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

З Днем Святого Миколая вихованців Харківської спеціалізованої школи-інтернату №3 привітав Олег Анпілогов

З Днем Святого Миколая вихованців Харківської спеціалізованої школи-інтернату №3 привітав Олег Анпілогов

164 учні Харківської спеціалізованої загальноосвітньої школи-інтернату №3 отримали поздоровлення з Днем Святого Миколая. Від імені голови ХОДА їх привітав та вручив солодкі подарунки заступник голови Харківської облдержадміністрації Олег Анпілогов. Гості подивилися театралізовану виставу «Ой хто, хто Миколая любить», ознайомилися з умовами перебування вихованців у школі-інтернаті та підготовкою їх до самостійного життя. Також оглянули навчальні класи, велику виставку дитячих робіт, які вишивали і дівчатка, і хлопчики.

«Я подивився вашу виставу і переконався в тому, що сьогодні діти, напевно, більше, ніж дорослі знають про історію виникнення цього свята. Знають багато віршів, пісень і що важливо, вони щиро вірять у те, що Святий Миколай є, він завжди прийде на допомогу і вручить подарунки всім добрим, старанним дітям. Я знаю, що ви не тільки добре співаєте і читаєте вірші, але у вас є футбольна команда, яка активно змагається з іншими футболістами і досягає хороших результатів. Тому грайте, перемагайте, будьте гідними членами нашого суспільства. Міцного всім здоров'я, успіхів у навчанні та зі святом вас!» – зазначив Олег Анпілогов.

Довідка. Комунальний заклад «Харківська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат № 3» Харківської обласної ради був створений у 1986 році. У закладі навчається 164 учня. До послуг учнів 14 навчальних кабінетів, спортивна зала, гімнастичний та футбольний майданчики, 5 майстерень, їдальня. Педагогічний колектив працює над проблемою «Корекційне навчання та громадянське виховання-необхідна умова соціальної адаптації учнів спеціальної школи».

Працює 7 гуртків, у яких займаються 60% дітей. Футбольна команда учнів школи нагороджена Дипломом за участь у Регіональному футбольному турнірі за програмою Спеціальної Олімпіади України в рамках Європейського футбольного тижня Спеціальної Олімпіади Європи та Євразії.

В 2011 році учні школи нагороджені Дипломом державної податкової інспекції Московського району м. Харкова за участь у конкурсі малюнків "Податки очима дітей"; танцювальний колектив «Дзвіночки» нагороджений Дипломом Департаменту у справах сім'ї, молоді та спорту за участь у міському фестивалі художньої самодіяльності "Натхнення".