Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківська область обмінялася досвідом у сфері державного управління та запобігання корупції з представниками Китайської Народної Республіки

Харківська область обмінялася досвідом у сфері державного управління та запобігання корупції з представниками Китайської Народної Республіки

Сьогодні відбулася зустріч представників Харківської обласної державної адміністрації з делегацією провінції Чжецзян Китайської Народної Республіки. У заході взяли участь директор Департаменту економіки та міжнародних відносин ХОДА Сергій Авершин, начальник Управління державної служби Головного управління державної служби України в Харківській області Леонід Коновалов, заступник директора Департаменту - начальник управління зовнішньоекономічних зв'язків та міжнародних відносин Департаменту економіки і міжнародних відносин ХОДА Денис Ткачов. У ході зустрічі були обговорені питання щодо перспектив співробітництва між Харківською областю та провінцією Чжецзян, а також сторони обмінялись досвідом у сфері державного управління та запобігання корупції.

«У нашій державі Харківський регіон є одним з основних. Тут історично знаходилася перша столиця України. Харків - потужний машинобудівний і освітній центр всієї України. 6-7% всієї виробленої продукції на території України виробляється в Харкові, близько 40% українського газу видобувається тут. Харківщина є однією з 4 областей, які фактично формують 80% всіх податкових надходжень України», - сказав Сергій Авершин гостям.

«Основне завдання нашого Департаменту полягає в тому, щоб забезпечити виконання політики і курсу центрального уряду. У той же час ми повинні забезпечити роботу усіх чиновників в рамках закону. Мета нашого візиту полягає в тому, щоб обмінятися з вами досвідом у боротьбі з корупцією», - сказав директор Департаменту з нагляду і перевірки Народного уряду провінції Чжецзян Цзюйпін Хун.

Директор Департаменту економіки та міжнародних відносин ХОДА Сергій Авершин, у свою чергу, зазначив, що для Харківщини питання боротьби з корупцією та зловживанням службовими обов’язками дуже цікаве.

«Ми дуже стурбовані питанням, пов'язаним з корупцією та запобіганняс зловживання посадовими обов'язками. Ця тема нам цікава так само, як і вам», - сказав Сергій Авершин.