Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Виконані всі роботи, пов'язані з підготовкою виборчих дільниць до дня виборів

Виконані всі роботи, пов'язані з підготовкою виборчих дільниць до дня виборів

В ефірі програми «Від влади до громади» голова Харківської обласної державної адміністрації Михайло Добкін розповів, що на сьогодні всі організаційні роботи, пов'язані з підготовкою виборчих дільниць до дня голосування проведені. «Встановлені всі комплекси відеоспостереження, тільки трохи більше 40 з 1600 систем не підключені до Інтернету там, де для цього немає технічної можливості, - сказав Михайло Добкін, - але, згідно з чинним законодавством, на цих ділянках вся інформація буде записана на жорсткий диск, заархівована і передана в ЦВК. Жоден голос не пропаде, він буде врахований саме за того кандидата, якого підтримають мешканці Харкова та Харківської області»

Михайло Добкін підкреслив, що не вірить тим, хто пророкує масові фальсифікації або спотворення волевиявлення виборців в день голосування. Голова ХОДА зазначив, що з року в рік одні й ті ж політичні сили заявляють про це, але в реальному житті подібна інформація не знаходить підтвердження. "І той, хто не користується довірою у людей, свою поразку може виправдати лише словами про фальсифікацію. А той, хто хоче завоювати довіру людей, той працює", - підкреслив губернатор.

Михайло Добкін також висловив подяку всім, хто займається підготовкою і відповідає за проведення виборчої кампанії: «Я прошу всіх прийти на виборчу дільницю, - звернувся він до жителів міста та області - якою б не була погода, яким би не був ваш настрій в цей день, прийдіть і проголосуйте. Важливо, щоб у вас не було байдужості до того, як ми з вами будемо жити наступні п'ять років». 
 

Теги