Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На оснащення автомобілів швидкої допомоги системою GPS-навігації з бюджету області виділено понад 777 тис.грн.

На оснащення автомобілів швидкої допомоги системою GPS-навігації з бюджету області виділено понад 777 тис.грн.

Сьогодні депутати Харківської облради на позачерговій сесії внесли зміни до бюджету області на 2012 рік. Зокрема, виділено 777,8 тис.грн. на оснащення автомобілів швидкої медичної допомоги системою GPS-навігації. Кошти отримають Великобурлуцький, Дворічанський, Зміївський, Лозівський, Печенізький райони, а також міста Куп'янськ та Первомайський. Ще 99,5 тис. грн. отримає Обласна клінічна лікарня - Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

Крім того, 870 тис.грн. виділено на придбання лікарських препаратів і виробів медичного призначення для Обласної клінічної лікарні. 120 тис.грн. виділено Лозівській районній лікарні на реконструкцію операційного блоку.

Також облрада ухвалила рішення про виділення 1,5 млн.грн. до статутного фонду ВЕП «Держпром». 885 тис.грн. виділено театрально-концертним установам для ліквідації заборгованості з виплати зарплати. 465 тис.грн. виділено Головному управлінню у справах сім'ї, молоді та спорту Харківської облдержадміністрації на виплати винагород спортсменам області - переможцям і призерам літніх Паралімпійських ігор в Лондоні.

Теги