Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Уряд допомагатиме Харківському тракторному заводу нарощувати виробничі потужності і підвищувати конкурентоспроможність

Уряд допомагатиме Харківському тракторному заводу нарощувати виробничі потужності і підвищувати конкурентоспроможність

Сьогодні Прем'єр-міністр України Микола Азаров під час робочої поїздки в Харківську область відвідав ПАТ «Харківський тракторний завод імені Серго Орджонікідзе», де зустрівся з трудовим колективом. В ході зустрічі він поділився з співробітниками своїми враженнями про завод. Сказав, що підприємству необхідно нарощувати виробничі потужності, підвищувати конкурентоспроможність. Уряд, у свою чергу, буде в цьому допомагати підприємству.

«Мені добре відома історія цього підприємства. Ми, як могли, підтримували його. Я своїми очима побачив, що завод переживає модернізацію і реконструкцію, і це відповідає нашим вимогам. Безумовно, ми будемо вирішувати питання про підтримку нашого вітчизняного виробника, в тому числі і Харківського тракторного заводу. Найближчим часом уряд ухвалисть такі рішення. Ми з керівником підприємства домовилися, що він внесе свої пропозиції, і ми їх приймемо. Звичайно, ми будемо відстоювати інтереси нашого підприємства і в переговорах з нашими торговими партнерами», - наголосив голова уряду.

Також Микола Азаров відповів на запитання співробітників заводу. Людей цікавили питання, що стосуються підвищення заробітної плати, підтримки машинобудування в цілому по країні, вирішення проблеми кадрів і працевлаштування молодих спеціалістів.

Теги