Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У конкурсі «Краща продукція Харківщини» взяли участь 113 видів продукції та послуг

У конкурсі «Краща продукція Харківщини» взяли участь 113 видів продукції та послуг

Сьогодні в Харкові відбулося нагородження переможців конкурсу «Краща продукція Харківщини». В урочистій церемонії взяли участь директор Департаменту економіки і міжнародних відносин Харківської облдержадміністрації Сергій Авершин, а також генеральний директор ДП «Харківстандартметрологія» Михайло Будьонний. Цього року в конкурсі взяла участь рекордна кількість підприємців - 95 підприємств представили 113 видів продукції і наданих ними послуг. Регіональна конкурсна комісія, підбивши підсумки конкурсу, визначила переможцями 58 видів продукції, лауреатами - 23 види.

Як підкреслив у ході церемонії нагородження Сергій Авершин, виробництво високоякісної продукції в області дозволяє підтримувати високий імідж регіону.

«Ви створюєте якісний продукт, а відповідно, створюєте прибуток для власних підприємств і платите податки, тим самим підтримуючи соціальну справедливість у нашому суспільстві. Ви забезпечуєте роботою досить великі колективи, і завдяки цьому ці люди мають можливість на гідному рівні утримувати власні сім'ї. Ви справжні патріоти Харкова та Харківської області. Саме завдяки вам, вашим колективам і вашій продукції у нас з'являється сьогодні можливість закріпити за Харковом звання регіону-лідера з виробництва найбільш високоякісних продуктів, які створюють позитивний імідж Харківської області далеко за межами регіону й України в цілому», - з такими словами директор Департаменту звернувся до присутніх підприємців.

За його словами, також позитивною особливістю кожного наступного конкурсу стає стабільне збільшення частки наукомісткої продукції. Як зазначив у свою чергу Михайло Будьонний, щорічно збільшується і кількість учасників конкурсу.

«Цей конкурс вже став традиційним, ми його проводимо 9 років, і кількість учасників постійно зростає. У 2009 році у нас було 64 види продукції, в 2010 - 74, в 2011 році на конкурсі було представлено 108 видов, а цього року - 113 за участю 95 підприємств. І всі ці підприємства об'єднує прагнення до вдосконалення і підвищення якості своєї продукції», - підкреслив він.