Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На 1 липня загальна сума передплати на рік на газету «Слобідський край» становить більше 1,5 млн. грн.

На 1 липня загальна сума передплати на рік на газету «Слобідський край» становить більше 1,5 млн. грн.

Станом на 1 липня 2012 року загальна сума передплати цього видання на рік за двома індексами становить 1 млн. 625 тис. 868,5 грн., що на 855 тис. 614,5 грн. більше, ніж у відповідному періоді 2011 року. Про це повідомила сьогодні у ході селекторної наради начальник управління у справах преси та інформації ХОДА Вікторія Маренич. За її словами, це свідчить про те, що районні державні адміністрації взяли під контроль хід передплати на офіційний друкований орган обласної державної адміністрації та обласної ради і поліпшили відповідну інформаційно-роз’яснювальну роботу серед населення району. 

«На сьогоднішній день для мене здається найважливішим те, що газета змінилась якісно. З початку 2012 року з приходом нового керівника газети Лариси Гнатченко значно змінився погляд на ті теми, які мають розглядатися на шпальтах цього видання. Газета має славну історію, у цьому році їй виповнилося 95 років, і, незважаючи на це, вона є і має залишатися сучасним виданням», – зазначила начальник управління.

Вона повідомила, що від величезних статей на цілу шпальту видавництво перейшло до новин з районів Харківської області. Найактивнішими виявилися Близнюківський – 11 публікацій, Первомайський – 12, Зачепилівський – 8 і Печенізький – 7 райони.

Перший заступник голови Харківської облдержадміністрації Валентин Дулуб нагадав керівникам райдержадміністрацій та головам міст обласного значення про необхідність звернути увагу на передплату за видання.

«Немає потреби нагадувати, наскільки важлива ця газета. «Слобідський край» – рупор і обласної ради, і облдержадміністрації, і районів. Необхідно займатися передплатною кампанією на єдину загальнообласну газету, не зважаючи на те, що в кожному районі є свої друковані органи. Це питання не потребує мільйонних вкладень, звернень до Кабінету міністрів або субвенцій – необхідно тільки бажання», – підкреслив він.

Станом на 26 липня лідерами передплати є Близнюківський (136,9%), Зачепилівський (107%), Печенізький (112,1%) райони. Практично виконали річний план з передплати Борівський (97,5%), Кегичівський (87%) і Краснокутський (90,3%) райони.