Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Головні підсумки Євро-2012 - інвестиції України в майбутнє

Головні підсумки Євро-2012 - інвестиції України в майбутнє

«Тему про результати фінансових вливань від проведеного чемпіонату Європи з футболу дуже чітко позначив Президент України Віктор Янукович. Він сказав, що головні підсумки - те, що Україна змогла зробити інвестиції в майбутнє. Протягом ще тривалого періоду наша країна і наш народ будуть отримувати дивіденди від роботи в останні 5 років, а за великим рахунком - в останні 2 роки, тому що перші три роки підготовки, коли за це відповідали ті політики, які сьогодні називаються опозицією, були провалені», - зазначив в ефірі програми «Від влади до громади» обласного радіо голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін.

За його словами, стан спортивних об'єктів та об'єктів іншої інфраструктури, які дісталися у спадок новій владі, не дозволяв нікому, навіть найзапеклішим оптимістам, вірити в те, що Україна зможе досягти бажаного результату.

«Але за 2 роки всі, від кого залежала підготовка об'єктів і країни до прийому спортсменів та туристів, зробили все можливе і неможливе для того, щоб Україною могли пишатися ті, хто тут живе, ті, хто любить цю країну, щоб могли Україною захоплюватися ті, хто сюди приїжджає і відкриває для себе зовсім іншу Україну. Не ту, яку малювали німецькі і англійські журналісти, а ту, яку вони побачили своїми очима, і змогли повністю відчути всі переваги нашої країни, відкритість наших людей, абсолютно підготовлену інфраструктуру, багато в чому дуже звичну для них» , - підкреслив голова ХОДА.