Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Відкриття виставки графіки: полотном може стати навіть залізничний квиток

Відкриття виставки графіки: полотном може стати навіть залізничний квиток

19 червня о 17.00 в галереї «Мистецтво Слобожанщини» (Держпром, 4-й під'їзд, вхід з боку площі Свободи) буде представлений арт-проект Михайла Палаєва «Під стукіт коліс ...». Експозиція складається з серії графічних робіт, виконаних прямо на залізничних квитках. Особливість кожної з них в тому, що вони були створені під враженням від конкретної миті. Образи, що викликали подорожі в поїздах, Михайло Палаєв замальовував прямо на квитках гелевою ручкою. Згодом вони були оброблені за допомогою комп'ютерних програм.

За словами автора, участь у створенні проектів, самі не підозрюючи того, брали провідники пасажирських вагонів. Адже у кожного з них - своя «особлива техніка» надриву квитка при погашенні, що впливало на образність майбутньої роботи.

Тематика робіт дуже різноманітна. Автор зачіпає проблеми громадських зв'язків та соціальні конфлікти, прагнення вирватися з пут повсякденності, проходження за життєвим супутником, засуджує несправедливість системи і оспівує високі людські відносини і якості - дружбу, щирість, підтримку ...
Виставка триватиме до 30 червня. Час роботи: ВТ - СБ, 11:00 - 19:00, без перерви. Тел / факс: (057) 717-10-40