Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Виплата компенсацій вкладникам Ощадбанку колишнього СРСР організована на високому рівні

Виплата компенсацій вкладникам Ощадбанку колишнього СРСР організована на високому рівні

З 1 червня стартував процес виплат компенсацій вкладникам Ощадбанку колишнього СРСР. Як наголосив сьогодні в ході відвідин Ощадбанку голова ХОДА Михайло Добкін, всі організаційні роботи по виплаті компенсацій громадянам проведені на високому рівні, і на відміну від 2008 року вкладники можуть отримати свої гроші без черг і будь-яких незручностей. «Організація була проведена в найкоротші терміни таким чином, що сьогодні немає ніякого ажіотажу, ніяких черг. Ви пам'ятаєте, як це було в 2008 році, коли люди юрмилися на вулиці, коли були створені страшні незручності для людей, і хороша ідея була затьмарена поганою організацією. Зараз все відбувається цивілізовано. Зручним способом людина може дізнатися в який час, в який день можна прийти, і завдяки цьому сьогодні немає черг», - підкреслив глава області.

Як повідомила в свою чергу начальник Харківського обласного управління філії Ощадбанку Оксана Сороколіта, у Харківській області внесено до реєстру 328 тисяч громадян, які отримають компенсаційні виплати.

«З них 112 тисяч вже пройшли актуалізацію, тобто, їм вже вказали точне місце і дату, коли вони можуть отримати свої гроші. 11 тисяч вкладників станом на 7 червня отримали свої карти, на які зараховано 11 мільйонів гривень. Якщо вкладники бажають отримати кошти готівкою, вони можуть це зробити або в банкоматі, або в операційних вікнах банку. Команда Ощадбанку робить все можливе, щоб державні програми Президента і Кабінету Міністрів виконувалися на високому рівні», - підкреслила Оксана Сороколіта.