Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На Харківщині відбулася Міжнародна конференція «Комбікорми - 2012»

На Харківщині відбулася Міжнародна конференція «Комбікорми - 2012»

Сьогодні у Зміївському районі Харківської області за участю заступника голови Харківської ОДА Віталія Алексейчука відбулася міжнародна конференція «Комбікорми - 2012». У заході також взяли участь директор Департаменту тваринництва Міністерства аграрної політики та продовольства України Андрій Гетя, голова Ради Директорів Асоціації «Союз птахівників України» Олександр Бакуменко, директор Української лабораторії якості та безпеки продукції АПК НУБИП України Сергій Мельничук та представники агропромислових підприємств зі Швейцарії, Чехії, Германії, Іспанії, Росії, Австрії, Китаю, Бельгії та Данії.

«Президент України поставив перед нами пріоритетне завдання на 2012 рік –– це розвиток тваринництва. Сьогодні цьому приділяється дуже багато уваги. Необхідно, щоб розвивалось і молочне скотарство, і свинарство, і птахівництво, тобто все, що вкрай необхідно для жителів нашої планети. Ми зібралися тут щоб розглянути ті питання, які треба нам вирішити для того, щоб мати якісну тваринницьку продукцію. Я сподіваюся, що разом ми зуміємо цього досягнути», - звернувся до учасників конференції Віталій Алексейчук.

Взагалі, під час конференції були розглянгуті питання стану та перспектив розвитку комбікормової галузі на Україні, програма розвитку галузі птахівництва в Україні на 2012-2016 роки, виробництва кормових добавок і кормів відповідно до вимог ЄС та інше.