Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

26 травня планується завершити ремонт ділянки дороги у напрямку Києва

26 травня планується завершити ремонт ділянки дороги у напрямку Києва

В ході традиційної зустрічі з представниками регіональних ЗМІ «Чай з губернатором» голова ХОДА Михайло Добкін розповів про плани щодо ремонту доріг на території області. «26 травня ми завершимо дорогу Харків-Київ по території Харківської області, до кордону з Полтавською області в Чутові. Буде повністю замінене все асфальтове покриття і дорога буде така, як в минулому році почали робити через Пісочин і до повороту на Кримський напрямок. Одразу після цього дорожні організації переїжджають у сторону Чугуєва і, починаючи від в’їзду до міста, займаються реконструкцією дороги Харків-Донецьк», - сказав голова ХОДА.

За словами Михайла Добкіна, усі основні в’їзди в Харків та окружна дорога вже зроблені. Крім цього, в бюджеті передбачено фінансування на ремонт доріг районного значення.

«У Валках дорога буде розширена до 15 метрів. А навколо Валок буде об’їзна дорога. Проект вже є. Коли об’їзна навколо Валок буде здана в експлуатацію, то ми будемо об’їжджати населений пункт, який гальмує і транспорт, і людям заважає, адже рух дуже інтенсивний», - зазначив губернатор області.