Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Відомий французький співак Рішар Крос дав караоке-майстер-клас в саду Шевченка

Відомий французький співак Рішар Крос дав караоке-майстер-клас в саду Шевченка

Сьогодні в рамках IV Міжнародного фестивалю короткометражного кіно «Харьковская сирень» в саду Шевченка відбувся проект «Відкритий мікрофон», в ході якого відомий французький співак і продюсер Рішар Крос дав караоке-майстер-клас для харків'ян. Підтримати харківських виконавців також прийшли Почесний президент фестивалю, член журі, знаменита французька актриса Мілен Демонжо і президент українсько-французької асоціації «Весна» Уляна Чайковська.

Перед початком майстер-класу Мілен Демонжо привітала учасників і побажала всім виконавцям удачі.

«Я дуже рада знаходитись тут на майстер-класі, який дають Уляна Чайковська і Рішар Крос, мої добрі друзі. Я думаю, що вам дуже сподобається і ви знайдете цей проект цікавим. Я всім вам всім бажаю успіху», - з такими словами пані Демонжо звернулася до харків'ян.

У ході майстер-класу всі бажаючі змогли випробувати свої вокальні здібності за допомогою Рішара Кроса, який у Франції є продюсером популярного шоу талантів, а також викладачем вокалу. Зокрема, як пан Крос зізнався журналістам, в числі багатьох знаменитостей він вчив співати і популярну французьку співачку і актрису Ванессу Параді.

«У Франції я працюю з професійними співаками. Там я вчитель по вокалу, я працював з багатьма французькими співаками і співачками, наприклад, я вчив співати Ванессу Параді. Зараз для мене це новий досвід, це дуже незвично. Я дуже радий бути тут і слухати, як співають харків'яни, тому що для і мене це дуже важливо - допомагати людям співати, адже співати - це як дихати, це дуже потрібно для всіх. І я дуже радий, що можу з упевненістю сказати: «Так, в Харкові є таланти!», - сказав Рішар Крос.

У вокальному шоу під його керівництвом взяли участь талановиті харків'яни різного віку. Переможницею стала студентка ХГУ «НУА» Анна Шарая. Вона отримала запрошення на творчу зустріч з почесним гостем фестивалю «Харьковская сирень» Аленом Делоном, яка відбудеться 11 травня о 18.00. Решта учасників караоке-матер-класу отримали квитки на концерт пам'яті Едіт Піаф за участю Мілен Демонжо, Рішара Кроса та Уляни Чайковської, який завтра відбудеться в філармонії, а також заохочувальні призи у вигляді футболок із символікою фестивалю.

«Я бачу, що в Україні, в Харкові є справжні таланти, і переможниця свій приз дійсно заслужила», - зазначила Уляна Чайковська за підсумками майстер-класу.