Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Я впевнений, що і через багато років напередодні 9 травня будуть збиратися наші земляки і згадувати страшні воєнні роки. Михайло Добкін

Я впевнений, що і через багато років напередодні 9 травня будуть збиратися наші земляки і згадувати страшні воєнні роки. Михайло Добкін

Сьогодні голова ХОДА Михайло Добкін взяв участь в урочистих заходах ГУ МВС України в Харківській області, присвячених Дню Перемоги. В урочистостях також взяли участь Харківський міський голова Геннадій Кернес, начальник ГУ МВС України в Харківській області Віктор Козицький, ветерани Великої Вітчизняної війни, харків'яни і гості міста. В рамках урочистостих заходів у Харкові відбувся парад військової техніки, а також машин, які на даний момент знаходяться в розпорядженні підрозділів управління внутрішніх справ. Крім цього харків'яни поклали квіти до пам'ятника загиблим правоохоронцям, після чого у ході святкового концерту ветеранм було вручено цінні подарунки.

«Ми стоїмо за два кроки від чергової дати, від свята, яке є одним з найулюбленіших в нашій країні - від Дня Перемоги. У нас на Слобожанщині були дуже важкі бої, ця земля полита кров'ю мільйонів солдатів і офіцерів, партизанів і мирних мешканців. Але найголовніше, що в серцях усіх поколінь є те особливе ставлення до ветеранів, яке з року в рік тільки зміцнюється. Я не сумніваюся, що і через багато років у переддень 9 травня будуть збиратися наші земляки і згадувати ті страшні воєнні роки, тих, хто не прийшов і тих, хто повернувся. Усім присутнім ветеранам я бажаю, насамперед, здоров'я. Я хочу, щоб ви відчували, що ваш ратний подвиг не забутий і ніколи не буде забутий. Я хочу висловити вам слова подяки від мого покоління і за те, що ви зробили під час війни, і за те, що ви робили у важкі повоєнні роки, за те, що ви збудували і залишили нащадкам», - з такими словами Михайло Добкін звернувся до ветеранів.

«Я вважаю, що подібні заходи, як сьогодні, дуже важливі для підростаючого покоління. Зараз ми відроджуємо систему парадів, тому що це потрібно і для ветеранів, і для нинішнього покоління, потрібно, щоб молодь знала, якою ціною їх дідам дістався нинішній мир. Ветерани сьогодні стояли зі сльозами на очах, і підростаюче покоління має пам'ятати, наскільки це була трагічна війна», - сказав у свою чергу Віктор Козицький.