Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Буріння свердловини «Біляївська-400» відкриє додаткові можливості для Первомайського району

Буріння свердловини «Біляївська-400» відкриє додаткові можливості для Первомайського району

29 березня під керівництвом Юрія Сапронова відбулася робоча нарада за участю представників компанії «Shell», ГПУ «Шебелінкагазвидобування», територіальних дозвільних органів та органів місцевого самоврядування. В рамках наради обговорювалися проблемні питання з буріння свердловини «Біляївська-400» в Первомайському районі, зокрема, питання отримання дозвільної документації.

«Президент України наполегливо просуває реформи в області дерегуляції - це єдиний правильний шлях боротьби з корупцією в країні. Але, мабуть, не всім «дозвільникам» на місцях це подобається, деякі гальмують реформи.

Наша задача - на прикладі транснаціональної корпорації «Shell» показати, що в Харківській області розуміють і підтримують таку політику Президента. І якщо «Shell» без зволікань вийде на майданчик у Первомайському районі - це буде прикладом для інвесторів, що в Харківській області не просто «зелене світло», а «зелений семафор» для будь-якого інвестора», - сказав Юрій Сапронов.

Він також підкреслив, що діяльність компанії з буріння свердловини «Біляївська-400» відкриває додаткові можливості для Первомайського району.

Це і відкриття нових робочих місць, і додаткові надходження до бюджету району», - зазначив віце-губернатор.