Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Чемпіони Харківської області з міні-футболу підтвердили своє звання

Чемпіони Харківської області з міні-футболу підтвердили своє звання

У Барвінківському районі відбулась відкрита першість Харківської області з міні-футболу. Спортивні змагання під гаслом «Рух, енергія, здоров’я та краса» були організовані Харківським обласним центром фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх». В них взяли участь понад ста п’ятдесяти прихильників здорового способу життя. Протягом останніх років за чемпіонство змагаються дві команди –«Динамо» (МВС України в Харківській області) та «Вогник» (МНС України в Харківській області). В цьому році, вдруге поспіль, чемпіоном області з рахунком 3:2 стала команда «Вогник», друге місце у команди «Динамо».

Кращими гравцями першості були визнані: воротар Денис Бондаренко з м.Ізюма, захисник Олег Бугаков, нападник Дмитро Кобченко («Тайфун»). Кращим бомбардиром став Андрій Сидорченко з команди «Вогник», який забив 26 голів. Кращим гравцем серед сільських команд визнано Андрія Пахомова - нападника з с.Червоний Лиман.
Призери та переможці змагань отримали кубки, медалі, дипломи від Харківського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».