Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Соціальні ініціативи Президента України є дуже важливими та своєчасними. Ігор Шурма

Соціальні ініціативи Президента України є дуже важливими та своєчасними. Ігор Шурма

«Президент України Віктор Янукович дуже послідовно підходить до реалізації своєї передвиборчої програми. За один рік всі ініціативи реалізувати неможливо, тому стратегічний план полягає в тому, щоб рівномірно протягом всієї своєї каденції забезпечити систематичну реалізацію задекларованих реформ, зокрема соціальної сфери. Розуміючи, що сьогодні економіка держави має певні можливості забезпечити соціальні гарантії, Президент намагається реалізувати конституційне право кожного громадянина щодо соціального забезпечення», - зазначив заступник голови Харківської облдержадміністрації Ігор Шурма.

Він також підкреслив, що постійна зміни влади в Україні призвела до того, що довіру суспільства до державної політики, спрямованої на покращення життя громадян, треба повертати:

«Відтак Президент України дуже своєчасно акцентує увагу на необхідності реанімації довіри до влади. Вона пов’язана з тим, що кожен чиновник повинен зрозуміти, що за стінами його кабінету вирує життя, а для того, щоб він міг зрозуміти всю соціальну напругу, потрібно регулярно зустрічатися з людьми та жити духом проблем громади. Повернення довіри до влади означає, що люди, які чимось незадоволені, не повинні виходити на мітинги з популістськими гаслами, а, в першу чергу, вони мають звертатися до самої влади».