Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У 2013 році в Харкові буде презентована нова книга Мілен Демонжо

У 2013 році в Харкові буде презентована нова книга Мілен Демонжо

Сьогодні під час прес-конференції начальник управління у справах преси та інформації Харківської облдержадміністрації Вікторія Маренич повідомила, що нова книга Почесного президента фестивалю короткометражних фільмів «Харьковская сирень», актриси Мілен Демонжо буде презентована на Україні в рамках V кінофестивалю в 2013 році. «У ході мого робочого візиту до Франції я зустрілася з Мілен Демонжо, і вона мені передала свою останню книгу, яка з 1 січня з'явилася в книжкових магазинах Парижа. Поки книга тільки французькою мовою. Вона буде обов'язково перекладена, і до п'ятого ювілейного фестивалю, який відбудеться в травні 2013 року, ми її обов'язково презентуємо», – заявила співголова фестивалю.

Вона звернула увагу на те, що французькі видавці приділяють менше уваги якості поліграфії книг Мілен Демонжо, ніж українські, які в цьому питанні на голову вище.

Демонструючи присутнім сигнальний примірник книги з власним автографом автора, Вікторія Маренич зазначила: «Ця книга цікава тим, що це спогади про всіх колег по цеху, з якими вона знімалася в кіно протягом свого життя. В кінці книги представлена ​​фільмографія актриси, яка буде цікава тим людям, які не знайомі з її творчістю. Тут дивовижні фотографії, які не залишать нікого байдужими: приміром, ось фото, на якому зображені Мілен Демонжо, Жан Маре та Луї де Фюнес».