Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Розвитку міжрегіонального співробітництва сприятиме відкриття нових авіамаршрутів

Розвитку міжрегіонального співробітництва сприятиме відкриття нових авіамаршрутів

Президент України Віктор Янукович переконаний, що важливим напрямком співпраці України та Російської Федерації є розвиток авіасполучення. Про це він заявив в ході Другого Українсько-Російського міжрегіонального економічного форуму. Віктор Янукович звернув увагу на те, що останнім часом кількість авіарейсів між Україною і Росією збільшується, і необхідно розвивати співпрацю в цьому напрямку. «З кожним роком ми будемо перевозити пасажирів все більше і більше. У той же час, нам потрібно постійно це співробітництво вдосконалювати. Відкриття нових авіамаршрутів має перспективу в плані розвитку міжрегіонального співробітництва», – заявив Віктор Янукович.

Президент Російської Федерації Дмитро Медведєв також вважає за необхідне встановити регулярне авіасполучення між російськими і українськими регіонами, що особливо актуально у зв'язку з майбутніми великими спортивними форумами.

«На жаль, поки відсутні прямі авіарейси між аеропортами півдня Росії та українськими містами, в результаті чого зростаючий пасажиропотік замикається на столиці. З урахуванням масштабів нашої держави, величезних територіальних кордонів Росії, це дуже складно. Я думаю, що нам потрібно відновити регулярне авіасполучення між російськими і українськими регіонами», - заявив він.