Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У 16 районах Харківської області повністю завершені роботи з ремонту доріг комунальної власності

У 16 районах Харківської області повністю завершені роботи з ремонту доріг комунальної власності

«На сьогоднішній день за рахунок субвенції з державного бюджету, яка становить для області 127, 2 млн. грн., було відремонтовано дороги комунальної власності на суму 41,9 млн.грн., що становить 33% від загальної суми субвенції», - зазначив 23 вересня в ході селекторної наради перший заступник начальника Головного управління житлово-комунального господарства та розвитку інфраструктури ХОДА Сергій Дорошенко.  

За його словами, повністю закінчені роботи по ремонту доріг в 16-ти районах Харківської області: Балаклійському, Барвінківському, Близнюківському, Дворічанському, Зачепилівському, Золочівському, Ізюмському, Кегичівському, Коломацькому, Краснокутському, Куп'янському, Нововодолазькому, Первомайському, Печенізькому,Сахновщинському і Шевченківському, а також у місті Люботин.

 Разом з тим, планом видатків місцевих бюджетів області на проведення робіт, пов'язаних з ремонтом та утриманням доріг на 2011 рік, передбачено 26,7 млн.грн. (м. Харків - 14,7 млн.грн.), з яких станом на 02.09.2011 використано 20,5 млн.грн. (м. Харків - 13,1 млн.грн.), які були спрямовані на утримання дорожньої мережі та ліквідацію деформацій дорожнього покриття.