Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Юрій Сапронов привітав працівників Фонду державного майна України з 20-річчям організації

Юрій Сапронов привітав працівників Фонду державного майна України з 20-річчям організації

Сьогодні заступник голови облдержадміністрації Юрій Сапронов взяв участь в урочистій церемонії, присвяченій 20-й річниці заснування Фонду державного майна України. Як зазначив у вітальному слові Юрій Сапронов, не випадково Фонд держмайна - ровесник нашої держави, і день його заснування практично збігається з 20-ю річницею незалежності України.

«Регіональне відділення по Харківській області завжди займало одне з перших місць у виконанні завдань державних програм приватизації і завдань з наповнення державного бюджету України. Ваш внесок у розвиток Харківщини величезний: приватизовані тисячі об'єктів, від оренди державного майна до бюджету країни щороку надходять мільйони гривень, значна кількість об'єктів передано для більш ефективного використання в комунальну власність»,- підкреслив віце-губернатор.

У ході урочистої церемонії на честь 20-річчя Фонду державного майна України 24 фахівця Регіонального відділення по Харківській області були нагороджені Знаками Пошани та Почесними Грамотами Фонду, Грамотами Харківської облдержадміністрації, обласної ради та Подяками Харківського міського голови.