Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На підготовку харківських гуртожитків до Євро-2012 на сьогоднішній день з державного бюджету виділено 50 млн. грн.

На підготовку харківських гуртожитків до Євро-2012 на сьогоднішній день з державного бюджету виділено 50 млн. грн.

На сьогоднішній день з державного бюджету отримано 50 млн. грн. на ремонт до Євро-2012 двох гуртожитків Харківського національного університету «ХПІ». Про це повідомив сьогодні на прес-конференції начальник Головного управління освіти і науки облдержадміністрації Роман Шаповал. За його словами, визначаються підрядники, розпочато відповідні тендерні процедури, проведення яких займе від 1,5 до 2 місяців, і будуть розпочаті роботи, для того, щоб цього року встигнути освоїти ці кошти.

Також Роман Шаповал повідомив, що цього тижня управління має отримати від Міністерства бюджетний розпис, де будуть вказані конкретні об'єкти, на ремонт яких виділяються кошти, і безпосередньо суми, від яких зможуть відштовхуватися вузи. Цей розпис буде опубліковано на сайті Головного управління освіти.

«З усіма вузами, які увійшли до програми підготовки до Євро-2012, укладені відповідні контракти оператором з розміщення учасників Євро-2012 TUI Travel. Всі умови контрактів з розміщення, проживання, організації безпечного перебування будуть виконані з боку вузів, вони зацікавлені в тому, щоб у нас Євро-2012 пройшло нормально, гуртожитки, які здають іноземцям, були затребувані, і вузи отримали за це відповідні кошти», - зазначив Роман Шаповал.

На сьогоднішній день в Харкові 168 гуртожитків вузів I-IV рівня акредитації в яких проживає 63 452 студента.