Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Юрій Сапронов привітав банківських працівників з професійним святом

Юрій Сапронов привітав банківських працівників з професійним святом

Сьогодні в Малому залі Будинку Рад відбувся урочистий прийом з нагоди Дня банківського працівника. Заступник голови ХОДА Юрій Сапронов і перший заступник голови Харківської облради Олена Олешко привітали присутніх з професійним святом та вручили їм почесні грамоти ХОДА та обласної ради,Подяки голови ХОДА та голови Харківської обласної ради.  

Звертаючись до присутніх, Юрій Сапронов відзначив: «Радий привітати вас з професійним святом. Цим святом держава відзначає роль банківської системи і ваш внесок у розвиток економіки України. Саме від ефективного функціонування банківської системи в значній мірі залежить стабільність економіки області та країни в цілому».

Також він зазначив, що банківська система Харківського регіону є однією з найбільш потужних в Україні. «Вона не тільки обслуговує економіку області, але й позитивно впливає на її подальший розвиток, - підкреслив він. - Переконаний, що масштабні завдання, які стоять перед банківською системою області, будуть успішно виконані. Запорука цьому - високий інтелектуальний потенціал, професіоналізм, натхнення і воля банківських працівників. Зі святом, Вас, шановні друзі!».