Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Відбулось урочисте відкриття Міжнародного товариського турніру з волейболу серед юнацьких команд міст-героїв

Відбулось урочисте відкриття Міжнародного товариського турніру з волейболу серед юнацьких команд міст-героїв

5 травня у спортивному комплексі обласного вищого училища фізичної культури та спорту відбулося урочисте відкриття Міжнародного товариського турніру з волейболу серед юнацьких команд міст-героїв, присвяченого Дню Перемоги у Великій Вітчизняній війні (1941-1945 рр.). Ініціаторами турніру є Харківське обласне відділення Національного олімпійського комітету України та Харківське обласне вище училище фізичної культури та спорту.

Спортсменів та гостей міста під час урочистого відкриття турніру вітали начальник Головного управління освіти і науки ХОДА Роман Шаповал, начальник Головного управління у справах сім’ї, молоді та спорту ХОДА Дмитро Перепелиця, перший заступник голови Харківського обласного відділення Національного олімпійського комітету України, дворазовий олімпійський чемпіон Юрій Поярков, ректор Національного університету «Юридична академія України імені Ярослава Мудрого» Василь Тацій.

Міжнародний турнір з волейболу серед юнацьких команд міст-героїв проводиться вперше з метою вшанування пам’яті тих, хто жертвував своїм життям заради Батьківщини. Програмою турніру передбачається зустріч спортсменів з учасниками Великої Вітчизняної війни, проведення круглого столу «Спорт – посол світу», висадка дерев в «Алеї Слави», екскурсія містом та на висоту Маршала Конєва, ігри у підгрупах, що проводитимуться у спортивному комплексі обласного вищого училища фізичної культури та спорту.

Фінальні змагання та урочиста церемонія нагородження переможців відбудеться 6 травня також у приміщенні вищезазначеного спортивного комплексу.

Теги