Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Визначені учасники конкурсної програми кінофестивалю «Харьковская сирень»

Визначені учасники конкурсної програми кінофестивалю  «Харьковская сирень»

У конкурсній програмі III Міжнародного фестивалю короткометражного кіно «Харьковская сирень» візьмуть участь 49 режисерів із 6 країн світу. Про це 27 квітня під час прес-конференції повідомила начальник управління у справах преси та інформації Харківської обласної державної адміністрації - співголова оргкомітету міжнародного фестивалю короткометражного кіно «Харьковская сирень» Вікторія Маренич.

«Чудово, що з кожним роком географія нашого фестивалю розширюється. У цьому році в ньому беруть участь режисери зі Сполучених Штатів Америки, Франції, Азербайджану, Білорусі, Росії, Україні, - зазначила Вікторія Маренич. - До нас приєдналася в цьому році Республіка Татарстан і Республіка Кабардино-Балкарія. Також радує те, що вже другий рік у нашому фестивалі беруть участь французькі режисери, які вже встигли заявити про себе на фестивалі короткометражного кіно у Клермон-Феррані у Франції».

Також вона зазначила, що Міжнародний фестиваль короткометражного кіно у Клермон-Феррані, а також Асоціація «Sauve qui peut le court metrage» продовжують активно підтримувати кінофестиваль «Харьковская сирень». «Ми раді, що у нашого фестивалю є така серйозна підтримка та взірець для прикладу», - підкреслила вона.