Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Цього року журналісти зможуть проголосувати за фільм, що їм сподобався і нагородити його автора спеціальною премією. Вікторія Маренич

Цього року журналісти зможуть проголосувати за фільм, що їм сподобався і нагородити його автора спеціальною премією. Вікторія Маренич

III Міжнародний фестиваль короткометражного кіно «Харьковская сирень» буде наповнений нововведеннями і запам'ятається харківському глядачеві зустрічами з яскравими представниками кіноіндустрії, майстер-класами видатних режисерів і акторів Франції, Росії та Україні. Про це сьогодні в ході прес-конференції, присвяченій підготовці до проведення конкурсної програми III Міжнародного фестивалю короткометражного кіно «Харьковская сирень» повідомила начальник управління у справах преси та інформації - співголова оргкомітету кінофестивалю «Харківская сирень» Вікторія Маренич. 

Також вона повідомила, що в цьому році передбачається введення в конкурсну програму кінофестивалю номінації «Приз журналістських симпатій». «Цього року журналісти не просто будуть висвітлювати фестиваль, але зможуть подивитися фільми і проголосувати за роботи, що їм сподобаються»,- зазначила Вікторія Маренич. 

«Мені здається, що це дуже правильне рішення, що з'явився саме такий приз. Журналісти зможуть вибрати свого фаворита, а творці цього фільму будуть нагороджені спеціальною премією і грошовим призом», - підкреслив член журі Міжнародного фестивалю короткометражного кіно« Харьковская сирень »- кінокритик Володимир Миславський.