Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Триває Всеукраїнська акція з благоустрою «За чисте довкілля»

Триває Всеукраїнська акція з благоустрою «За чисте довкілля»

У ході селекторної наради начальник Головного управління житлово-комунального господарства та розвитку інфраструктури облдержадміністрації Роман Грива повідомив,що в ході Всеукраїнської акції з благоустрою «За чисте довкілля» серйозну увагу слід приділити наведенню належного порядку на узбіччях доріг загального користування, розчищенню лісопосадок вздовж цих доріг, своєчасному і повному вивезенню сміття і гілок із прибираних територій. За його словами, така робота розпочата в Балаклійському, Близнюківському, Валківському, Дворічанському, Дергачівському, Зміївському, Золочівському, Лозівському, Нововодолазькому та Харківському районах.

Також за період дії акції планується ліквідувати 4432 стихійних звалища, за станом на даний час ліквідовано 909. Роман Грива зазначив, що належну увагу слід приділити підготовці об'єктів загального користування до літнього сезону: це парки, сквери, зони відпочинку біля водних об'єктів, дворові дитячі та спортивні майданчики. 

Начальник Головного управління ЖКГ особливо підкреслив, що на сьогоднішній день в першу чергу належить виконати роботи з благоустрою 1862 кладовищ, з яких впорядковано тільки 292, 944 братських могил (упорядковано 238), 167 меморіалів (упорядковано 52), 120 почесних поховань (упорядковано 25), підходів та під'їздів до цих об'єктів.