Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

21 березня відбудеться спільне засіданні колегії обласної державної адміністрації та зборів адміністративно-господарського активу області

21 березня відбудеться спільне засіданні колегії обласної державної адміністрації та зборів адміністративно-господарського активу області

В понеділок, 21 березня 2011 року, о 10.00 у великій залі Будинку рад (вул. Сумська,64, ІV-й поверх) відбудеться спільне засіданні колегії обласної державної адміністрації та зборів адміністративно-господарського активу області. У порядку денному будуть розглянуті такі питання:

В порядку контролю:
1. Про стан виконавської дисципліни в роботі з контрольними документами в Харківській обласній державній адміністрації у 2010 році.
2. Про стан погашення заборгованості з виплати заробітної плати, внесків до Пенсійного фонду України та зайнятості населення.
3. Про підсумки роботи провідних галузей промисловості Харківської області за 2010 рік та основні завдання на 2011 рік.

Інформаційно:
4. Стан забезпечення населення Харківської області, насамперед сільської місцевості, наркотичними лікарськими засобами, психотропними речовинами та прекурсорами. Забезпечення лікарськими засобами сільського населення через фельдшерсько-акушерські пункти та амбулаторії сімейної медицини. Перспективи забезпечення аптек сільської місцевості фахівцями з вищою фармацевтичною освітою.

Протокольний розгляд:
5. Про стан роботи з кадрами, організацію навчання та підвищення кваліфікації державних службовців, дотримання вимог чинного законодавства про державну службу в місцевих органах виконавчої влади у 2010 році.

6. Про затвердження списку осіб, що рекомендовані для участі у конкурсному відборі до Національної академії державного управління при Президентові України на навчання в 2011 році.

7. Про результати комплексної оцінки соціально - економічного розвитку регіонів за січень-грудень 2010 року.

8. Про підсумки роботи Управління державної служби Головного управління державної служби України в Харківській області з контрольно-інспекційної діяльності у 2010 році.