Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У 2010 році план надходжень податку на доходи фізичних осіб по районах Харківської області був виконаний на 100%

У 2010 році план надходжень податку на доходи фізичних осіб по районах Харківської області був виконаний на 100%

У 2010 році з огляду на гостру необхідність наповнення місцевих бюджетів фінансовими ресурсами, з ініціативи голови Харківської облдержадміністрації Михайла Добкіна та голови Харківської обласної ради Сергія Чернова була створена робоча група, метою якої стало наповнення фінансовими ресурсами місцевих бюджетів за рахунок прибуткового податку. Про це 25 лютого під час селекторної наради сказав начальник Головного управління економіки Харківської облдержадміністрації Сергій Авершин.  

«Робочою групою було проведено моніторинг підприємств Харківської області. У результаті даного моніторингу стало відома кількість штатних працівників підприємств Харківської області, а також середня заробітна плата на цих підприємствах», - зазначив Сергій Авершин. 

Також він повідомив, що в листопаді 2010 року скориговані робочою групою плани не виконали 15 районів Харківської області: Балаклійський, Близнюківський, Богодухівський, Борівський, Вовчанський, Зачепилівський, Золочівський, Коломацький, Куп'янський, Лозівський, Нововодолазький, Первомайський, Печенізький,Харківський і Чугуївський райони. Виконали свої плани та плани, скориговані робочою групою, 12 районів області: Барвінківський, Валківський, Великобурлуцький, Дворічанський, Дергачівський, Зміївський, Ізюмський, Кегичівський, Красноградський, Краснокутський, Сахновщинський та Шевченківський райони.

«У 2010 році план надходжень податку на доходи фізичних осіб по районах Харківської області був виконаний на 100% , - підкреслив він.- Сьогодні ми бачимо, що 7 районів Харківської області демонструють позитивну динаміку зростання надходжень фінансових коштів до місцевих бюджетів».